Coneix-nos

El Centre – Pilates i Moviment, és un centre especialitzat en Studio Pilates, utilitzant màquines, posant especial èmfasi en el moviment de qualitat.
A El Centre utilitzem l’extens repertori d’exercicis que ens aporta el mètode com a eina per crear un entorn amb més variables de moviment pels nostres alumnes i per tant, per crear més adaptabilitat al medi.
Oferim classes en grups de 3-6 persones com a màxim, entrenaments personals i duos enfocats en les necessitats específiques de cada alumne.
Classes ONLINE per seguir movent-nos i complementar la pràctica d’estudi de Pilates, des de qualsevol lloc o des de casa, a un preu més econòmic. Amb El Centre ONLINE pots accedir a sessions il·limitades, mitjançant la plataforma de vídeo.
El nostre professorat està format en una de les millors escoles en aquest moment en l’àmbit de Pilates professional, “Polestar® Pilates España”, escola que incorpora els últims avanços científics en aprenentatge i control motor, fisiologia y neurociència.. i segueix una formació continuada essencial per donar un servei de qualitat.

 

``La bona condició física és el primer requisit per la felicitat``

J.H. Pilates
× T'ajudem? | Te ayudamos?